Ga naar de inhoud

ClassBase is een standaardpakket met maatwerk eigenschappen. Om dit te realiseren wordt gebruik gemaakt van een aantal componenten.

De trefwoordenboom en label-tabel

De trefwoordenboom: een hiërarchische trefwoordenlijst zonder beperkingen. Het is een blauwdruk van uw organisatie: mensen, middelen, afdelingen, oorzaken, BRF’s, letsel locaties en soorten, risk rating (Fine & Kinney of een eigen indeling), status bepalingen van maatregelen, werkzaamheden, enzovoorts.

De trefwoordenboom en veldlabels zijn in meerdere talen op te stellen. In combinatie met een meertalige licentie kunt u dynamisch van taal wisselen. De rapportages passen zich hier op aan.

De label-tabel is een tabel waarin een database veld gekoppeld wordt een een veld op het scherm. Hiermee wordt bepaald hoe het invoerformulier eruit komt te zien. Bijvoorbeeld: soort invoerveld (dropdown, checkboxen, radiobuttons,  automatische aanvul lijsten, tekstvelden, etcetra). Per veld zijn de toegangsrechten in te stellen en de ondersteunende helpteksten.

Invoeren
De label-tabel: een tabel met verschillende parameters. Hier wordt bepaald hoe het invoer formulier eruit komt te zien (formulier invoervelden, invoerbeperkingen, volgorde, soort invoer, rechten per veld, wel/niet zichtbaar/bewerken).
MailFlow

Instelbare E-mail flow

E-mail flow: de applicatiebeheerder bepaald wie en aan de hand van welk veld een e-mail verstuurd worden.

Sjablonen

Sjablonen: u bepaald wat er in de rapportages moet komen. In combinatie met de gebruikersrechten worden velden automatisch wel of niet getoond.

Template
Kruistabellen en Selecties
Voorbeeld: Soort meldingen versus RiskRate

Kruistabellen en Selecties

Kruistabellen-Grafieken / Selecties: er kan op elk gegeven in de database gezocht worden. Elke gegeven kan tegen elk andere gegeven in een kruistabel gezet worden. Bijvoorbeeld: hoeveel incidenten heb ik per afdeling, welke oorzaken, soort letsel per soort werkzaamheden of per soort personeel. Hoeveel acties zijn er en welke zijn overdue.

 

Maatregelen en opvolging

Bij elke incidentregistratie kunt u een onbeperkt aantal maatregelen invoeren. Bij elke maatregel kunt u invoeren wie deze moet opvolgen en voor welke datum dit gedaan moet zijn. Maatregelen kunnen automatisch aangemaakt worden, bijvoorbeeld aan de hand van de ernst van het incident (RiskRate).

Nadat een gebruiker zich aanmeld in ClassBase, dan krijgt deze hoeveel maatregelen er open staan en welke maatregelen de alarmdatum gepasseerd zijn. De actie/alarmlijsten zijn ook automatisch te versturen door de applicatie.

Acties

Ondersteuning voor diverse mobiele devices. Een aparte “App” is hiervoor niet nodig, want ClassBase werkt op vrijwel alle browsers zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari en Mozilla FireFox.

Mobile devices supported