Print deze pagina

Informatie ontsluiten

Categorie: ClassBase IMS

De analyse-module van ClassBase is het meest waardevolle onderdeel van het systeem. Het vormt feitelijk het hart van het systeem, waarmee de directe en indirecte oorzaken - de faalfactoren - zichtbaar gemaakt kunnen worden. De output stelt het management in staat om de nagestreefde verliesbeheersing volledig uit te voeren.

 

De kans op succes bij het behalen van veiligheid wordt sterk verbeterd, doordat een gerichte aanpak mogelijk is. Minder ongevallen, dus minder letsel, schade en productiestoringen. Maar ook: minder aansprakelijkheidsclaims en een betere bescherming van het bedrijfsimago.

 

classbase-incidenten-per-categorie

De analyse-module is extreem flexibel en kan zonder meer worden aangepast aan elk type onderneming of organisatie. Van de analysegegevens kan een keur aan overzichten worden gemaakt, waarbij te denken valt aan lijsten, matrices, tabellen, doorsnijdingen, trefwoord versus trefwoord overzichten en een vrijwel onbeperkt aantal soorten grafieken om alle gewenste gegevens overzichtelijk, helder en begrijpelijk te presenteren. De gegevens kunnen desgewenst geëxporteerd worden naar bv. Excel of Word.

 

Voor het regelmatig produceren van rapportages is in ClassBase een krachtige rapportagefunctie beschikbaar.

 

 classbase-google-maps-koppeling         drill-down-classbase

 

Gelezen: 7414 keer
ClassBase

Heldere, doelgerichte informatie voor optimale communicatie. Samen het doel bereiken.